Στον “Αλέξανδρο” Κιλκίς ο Λευτέρης Τσαταλπασίδης

Στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς ο Λευτέρης Τσαταλπασίδης

Το…. βήμα προς την Γ΄ Εθνική έκανε ο 17χρονος αμυντικός Λευτέρης Τσαταλπασίδης, ο οποίος ανήκει πλέον στο νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική “Αλέξανδρο Κιλκίς”.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής που την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Κ19 του Πανσερραϊκού και αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας του γειτονικού νομού και περιμένει πλέον την ευκαιρία του να αγωνιστεί.

Ο Τσαταλπασίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στις οποίες και έμεινε για 6 χρόνια, ακολούθως μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Εθνικού Γαζώρου με συμμετοχές στην Κ20 η οποία είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Football League και ήταν μέλος της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Στην συνέχεια δοκιμάστηκε και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, για να πάρει τελικά μεταγραφή για τον Ηρακλή, στον οποίον αν και αποκτήθηκε για την Κ17, αγωνίστηκε με την Κ20, ενώ έκανε και 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα όταν αυτή είχε υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr