Στον Αιολικό ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος!

Στον Αιολικό ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος!

Στην Λέσβο για λογαριασμό του Αιολικού Μυτιλήνης μετακομίζει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, καθώς η ομάδα του Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του 24χρονου Σερραίου μεσοεπιθετικού, ο οποίος και προσθέτει ακόμη έναν σύλλογο στο βιογραφικό του.

Ο Γιαννόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ΄ Εθνική και πάλι, με τον Τσικλητήρα Πύλου, ωστόσο παρότι έκανε μία πολύ καλή σεζόν ο ίδιος, προσπαθώντας “μόνος” να σώσει την ομάδα, δεν τα κατάφερε.

Πέρα από τον Πανσερραϊκό, στον οποίον και αναδείχθηκε έχει αγωνισθεί επίσης στον Εθνικό Άχνας, στον Πιερικό, στην Κερύνεια, στον ΓΑΣ Ιάλυσε, καθώς και στην Μαλτέζικη Πεμπρόκε.

Μάλιστα ο Γιαννόπουλος βρέθηκε στο νησί και παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Αιολικό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr