Στον Αγροτικό Αστέρα ο Ρούτσης!

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Ρούτσης!

Στον Αγροτικό Αστέρα με προπονητή τον Παντελή Κρυστάλλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Ρούτσης, με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί αν μη τι άλλο μια ιδιαίτερα ποιοτική λύση για την ομάδα του Ευόσμου στην Γ΄ Εθνική.

Ο άλλοτε αρχηγός του Πανσερραϊκού είναι γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου του 1985 στη Δράμα, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ανακάλυψη Δράμας, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης σε Δόξα Δράμας και Ηρακλή Ψαχνών. Μετράει 24 συμμετοχές στη Super League, 180 συμμετοχές με 13 γκολ στην Football League και 52 συμμετοχές με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Χρήστος Ρούτσης ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα την πρόταση των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα, για να βοηθήσω κι εγώ από τη δική μου πλευρά στην προσπάθεια επιστροφής της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η παρουσία του Παντελή Κρυστάλλη, ενός ανθρώπου που γνωρίζω πολύ καλά από την κοινή μας παρουσία στα γήπεδα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για την ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσουμε όλοι από την πλευρά μας τον Αγροτικό Αστέρα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr