Στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης ο Σιδηροκαστρινός, Χρήστος Δαμιανάκος !

Στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης ο Σιδηροκαστρινός, Χρήστος Δαμιανάκος !

Μεταγραφή στην ΑΈΣΚΑΝΑ πήρε ο Σιδηροκαστρινός στην καταγωγή, Χρήστος Δαμιανάκος. Ο 21χρονος δυναμικός power forward, που μεγάλωσε στο Σιδηρόκαστρο και μέχρι τα 18 του έπαιζε στο Ρούπελ, υπέγραψε χθες το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ικάρου Νέας Σμύρνης αποχαιρετώντας την ομάδα του Τρίτωνα, όπου αγωνίστηκε για μια τριετία.

Στην ομάδα από τα Σεπόλια ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές στην Β’Εθνική, ενώ πέρυσι υπήρξε μέλος του Τρίτωνα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Πλέον, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ικάρου ύστερα από την πολύ καλή πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι της Αθηναϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ικάρου…

Το Δ.Σ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Δαμιανάκο Χρήστο (p.f 21 1.98 ) για την επόμενη χρονιά από την ομάδα του Τρίτωνα (Α 2) .Ο Χρήστος με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών ήταν τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Τρίτωνα στις πορείες πρωταθλητισμού στις Εθνικές Κατηγορίες στη Β΄Εθνική (2017-2018 ,2018-2019) ενώ φέτος συμμετείχε σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα της Α 2 Εθνικής με την ομάδα των Σεπολίων.
Εκ του Δ.Σ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr