Στον ίδιο δρόμο και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ…Ανακοίνωσε αναστολή δυο εβδομάδων !

Στον ίδιο δρόμο και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ...Ανακοίνωσε αναστολή δυο εβδομάδων !

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ δεν θα μπορούσε να συνοδευτεί από διαφορετική αντιμετώπιση από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η οποία και αυτή με την σειρά της λόγω της δύσκολης κατάστασης με τη έξαρση της πανδημίας οδηγήθηκε στην αναστολή των πρωταθλημάτων της για δυο εβδομάδες.

Έτσι, οι 4 Σερραϊκές ομάδες (Ρούπελ, Ηράκλεια, Γυμναστικός, Α.Ε.Σ) συνεχίζουν με μεγάλη προσοχή τις προπονήσεις τους, αλλά επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση καλώς εχόντων των πραγμάτων το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου.

Το SSN συγκέντρωσε ποια παιχνίδια αναβάλλονται για τις ομάδες μας στο πρωτάθλημα ανδρών και σας τα παρουσιάζει…

12η αγωνιστική

8/1 Ηράκλεια – Αστέρας Καβάλας

8/1 Μακεδόνες Κρηνίδων – Ρούπελ

8/1 Γ.Σ Σέρρες – Προσοτσάνη

Ρεπό: Α.Ε Σερρών

13η αγωνιστική

15/1 Τιτάνες Δράμας – Ηράκλεια

15/1 Ρούπελ – Α.Ε Σερρών

Ρεπό: Γ.Σ Σέρρες

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ…

Το Δ.Σ.της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ σεβόμενο την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αλλά και λόγω των υγειονομικών συνθηκών όπως διαμορφώνονται από την αύξηση των κρουσμάτων του covid-19,αποφασίζει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της Ένωσης κατά δύο εβδομάδες (μέχρι και 16/01/2022).

Σχετικά με τις προπονήσεις των ομάδων συνιστάται στα σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό. Επίσης, παρακαλούμε τις ομάδες να αποφύγουν τους φιλικούς αγώνες, προκειμένου να επιτευχθεί η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Η Ένωση είναι στη διάθεση των Σωματείων για οποιοδήποτε βοήθεια και διευκρίνιση.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr