Στοίχισαν οι απουσίες στην Α.Ε.Σ, που έχασε στην Δράμα !

Στοίχισαν οι απουσίες στην Α.Ε.Σ, που έχασε στην Δράμα !

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  79-64  Α.Ε.Σ

Πολύ καλή προσπάθεια έκανε το σύνολο του Σταύρου Ιωσηφίδη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Δράμα κόντρα στους Τιτάνες. Οι “γαλάζιοι” όμως ηττήθηκαν και σε αυτό στοίχισε αρκετά οι απουσίες 3 παιχτών λόγω γαστρεντερίτιδας. Η Α.Ε.Σ πάλεψε μέχρι το 37′ το παιχνίδι, καθώς τότε έφτασε στο -5,αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με δυο μεγάλα σουτ εξασφάλισαν την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν,αλλά οι Τιτάνες ισοφάρισαν με την λήξη του δεκαλέπτου. Στην 2η περίοδο, η Α.Ε.Σ κρατούσε το παιχνίδι στα μέτρα της ώσπου οι Δραμινοί πάτησαν το “γκάζι” και έκλεισαν το ημίχρονο στο +8 (43-35).

Στην 3η περίοδο, η εικόνα δεν άλλαξε με το +10 να φαντάζει δύσκολο για μια πιθανή ανατροπή. Οι “γαλάζιοι” μείωσαν στους 5, αλλά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ολοκληρωτικά στο παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με την διαφορά να χαρακτηρίζεται ως πλασματική.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18,43-35 (ημιχρ.),56-46,79-64 (τελ.)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΛΛΑ – ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

 ΤΙΤΑΝΕΣ (ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ): ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΚΟΛΟΒΗΣ Κ. 5 (1), ΤΖΗΚΑΣ 8, ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΜΠΑΚΑΛΗΣ 21, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 16 (3), ΚΟΛΟΒΗΣ Ι. 9 (1), ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΝΕΔΗΣ 2, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ 8.

Α.Ε.Σ (ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ): ΔΟΥΚΑΣ Β. 18 (4), ΔΗΜΑΔΗΣ 12, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ Δ., ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 8 (2), ΚΑΝΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 1, ΓΟΥΝΑΣ 7, ΖΑΡΙΜΠΑΣ 16 (2).

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr