Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Σκοράρουν ‘Καγκουρό’ και Περού προτείνουν οι Betarades

Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Σκοράρουν 'Καγκουρό' και Περού προτείνουν οι Betarades

Τα πρώτα δύο “ζευγάρια” της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γνωστά από το βράδυ της Δευτέρας, σήμερα (26/06) θα μάθουμε και τα δύο επόμενα, τα οποία θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του 3ου (Αυστραλία – Περού και Δανία – Γαλλία στις 17:00) και του 4ου ομίλου (Ισλανδία – Κροατία, Νιγηρία – Αργεντινή στις 21:00). Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τέσσερις συναντήσεις, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο SSN προτείνουμε το παιχνίδι στα πρακτορεία του Γιώργου Σίκαλου και του Σπύρου Πασχάλη στις εξόδους της πόλης για Δράμα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

G/G για Αυστραλία και Περού

Περνάμε στον 3ο όμιλο και την αναμέτρηση Αυστραλία – Περού. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, καθώς οι Αυστραλοί θέλουν τη νίκη, ει δυνατόν πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα, και παράλληλα ήττα της Δανίας από τη Γαλλία για να τερματίσουν στη 2η θέση. Το Περού μπορεί να μην έχει πετύχει γκολ ακόμη στα γήπεδα της Ρωσίας, ωστόσο δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι οι Λατινοαμερικάνοι αδικούνται από τη συγκομιδή τους, καθώς έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η Αυστραλία θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της, το Περού θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με μία καλή εμφάνιση και μπορεί να απειλήσει, θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr