Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Λίγα γκολ στο Ελβετία-Κόστα Ρικα προβλέπουν οι Betarades!

Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Λίγα γκολ στο Ελβετία-Κόστα Ρικα προβλέπουν οι Betarades!

Τα τέσσερα από τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστά, έχει προκύψει μάλιστα και η πρώτη “τιτανομαχία” ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 για το 6ο γκρουπ η Γερμανία κοντράρεται με τη Νότιο Κορέα και το Μεξικό με τη Σουηδία, ενώ στις 21:00 για τον 5ο όμιλο διεξάγονται οι αγώνες Σερβία – Βραζιλία και Ελβετία – Κόστα Ρίκα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τέσσερις συναντήσεις, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο SSN προτείνουμε το παιχνίδι στα πρακτορεία του Γιώργου Σίκαλου και του Σπύρου Πασχάλη στις εξόδους της πόλης για Δράμα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

Under στο Ελβετία – Κόστα Ρίκα

Συνεχίζουμε με το έτερο παιχνίδι του ίδιου ομίλου, Ελβετία – Κόστα Ρίκα. Τέσσερις βαθμούς έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Ελβετοί, κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική 2-1 τη Σερβία, ενώ στην πρεμιέρα κράτησαν στο 1-1 τη Βραζιλία. Είναι μία σοβαρή ομάδα η Ελβετία, γνωρίζει ότι αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί στην επόμενη φάση σίγουρα, απέναντί της έχει μία Κόστα Ρίκα η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμη και απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Θεωρούμε ότι οι Ελβετοί δε θα πάρουν μεγάλα ρίσκα, θα ψάξουν το γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση, ενώ οι Κοσταρικανοί δείχνουν ανήμποροι επιθετικά. Θα πάμε με το Under 2 γκολ, σε απόδοση 2.20 (Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν λιγότερα από δύο τέρματα. Αν επιτευχθούν δύο ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr