Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Η ισοπαλία βολεύει ‘Τρικολόρ’ και Δανούς προτείνουν οι Betarades

Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Η ισοπαλία βολεύει 'Τρικολόρ' και Δανούς προτείνουν οι Betarades

Τα πρώτα δύο “ζευγάρια” της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γνωστά από το βράδυ της Δευτέρας, σήμερα (26/06) θα μάθουμε και τα δύο επόμενα, τα οποία θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του 3ου (Αυστραλία – Περού και Δανία – Γαλλία στις 17:00) και του 4ου ομίλου (Ισλανδία – Κροατία, Νιγηρία – Αργεντινή στις 21:00). Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τέσσερις συναντήσεις, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο SSN προτείνουμε το παιχνίδι στα πρακτορεία του Γιώργου Σίκαλου και του Σπύρου Πασχάλη στις εξόδους της πόλης για Δράμα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

Ισορροπία στο ημίχρονο

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Δανία – Γαλλία. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η ισοπαλία βολεύει και τις δύο, καθώς οι Δανοί θα είναι 2οι και οι Γάλλοι 1οι. Ειδικών… συνθηκών η αναμέτρηση, οι “τρικολόρ” θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, ενώ οι Σκανδιναβοί, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο ένας βαθμός τους είναι αρκετός, δεν περιμένουμε να ρισκάρουν το παραμικρό. Αναμένουμε ένα ματς με χαμηλό ρυθμό, θα πάμε με την σχετικά ασφαλή επιλογή της ισοπαλίας στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr