Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: ‘Δαγκωτό’ Γερμανία προβλέπουν οι Betarades!

Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: 'Δαγκωτό' Γερμανία προβλέπουν οι Betarades!

Τα τέσσερα από τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστά, έχει προκύψει μάλιστα και η πρώτη “τιτανομαχία” ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 για το 6ο γκρουπ η Γερμανία κοντράρεται με τη Νότιο Κορέα και το Μεξικό με τη Σουηδία, ενώ στις 21:00 για τον 5ο όμιλο διεξάγονται οι αγώνες Σερβία – Βραζιλία και Ελβετία – Κόστα Ρίκα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τέσσερις συναντήσεις, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο SSN προτείνουμε το παιχνίδι στα πρακτορεία του Γιώργου Σίκαλου και του Σπύρου Πασχάλη στις εξόδους της πόλης για Δράμα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

No Goal για Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Νότια Κορέα – Γερμανία. Ένα γκολ του Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σουηδία χρειάστηκαν τα “πάντσερ” για να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς τους στη διοργάνωση, ψάχνουν σήμερα μία νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να υπερτερήσουν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με Σουηδία και Μεξικό. Η Κορέα, από την πλευρά της, είναι μία από τις χειρότερες επιθετικά ομάδες του τουρνουά, δημιουργεί με δυσκολία επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, δύσκολα θα απειλήσει την σοβαρή Γερμανία και το No Goal σε απόδοση 1.80 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr