Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Ανώτερη οι Κροάτες πιστεύουν οι Betarades

Στοίχημα σε Γ. Σίκαλο & Σ. Πασχάλη: Ανώτερη οι Κροάτες πιστεύουν οι Betarades

Τα πρώτα δύο “ζευγάρια” της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γνωστά από το βράδυ της Δευτέρας, σήμερα (26/06) θα μάθουμε και τα δύο επόμενα, τα οποία θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του 3ου (Αυστραλία – Περού και Δανία – Γαλλία στις 17:00) και του 4ου ομίλου (Ισλανδία – Κροατία, Νιγηρία – Αργεντινή στις 21:00). Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν και οι τέσσερις συναντήσεις, πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο SSN προτείνουμε το παιχνίδι στα πρακτορεία του Γιώργου Σίκαλου και του Σπύρου Πασχάλη στις εξόδους της πόλης για Δράμα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

Ανώτερη η Κροατία

Συνεχίζουμε με το έτερο ματς του ίδιου ομίλου, Ισλανδία – Κροατία. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν θεωρητικά μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς σε περίπτωση που κερδίσουν, τότε ενδεχομένως θα προκριθούν στην επόμενη φάση, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα στο Νιγηρία – Αργεντινή. Η Κροατία έχει εξασφαλισμένη μία θέση στα νοκ άουτ, κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει και στην 1η θέση, σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα, προκειμένου να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες που “τράβηξαν κουπί” στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ. Ακόμη, όμως, και τα… δεύτερα της Κροατίας υπερέχουν ποιοτικά των Ισλανδών, διάθεση για “δώρα” δε φαίνεται να έχουν οι παίκτες του Ντάλιτς και θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 2.40.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr