Στοΐλας: “Όνειρο μου ο Πανσερραϊκός – Όλα θα κριθούν στην έδρα μας”

Στοΐλας: "Όνειρο μου ο Πανσερραϊκός - Όλα θα κριθούν στην έδρα μας"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο Σερραίος προπονητής Πέτρος Στοΐλας που αναλαμβάνει από σήμερα την θέση του βοηθού του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Πανσερραϊκού και αναφέρθηκε στο όνειρο του να φορέσει το λιοντάρι στο στήθος, αλλά και στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της έδρας της και με την βοήθεια του κόσμου. Αναλυτικά είπε:

“Ήταν όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του Πανσερραϊκού ως παίκτες, αλλά δεν τα κατάφερα για λόγους ικανότητας. Ήρθε όμως ο καιρός από προσπάθεια προσωπική, αλλά και από συγκυρίες να φορέσω την φόρμα και είναι πολύ ευχάριστο. Θέλω να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν έπαψα ποτέ να το πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Όποτε μπαίνω στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, έστω και ως αντίπαλος έχω διαφορετικά συναισθήματα και πόσο μάλλον και τώρα που θα είμαι μέλος του”.

Για το αν είναι σκοπός του να περάσει στους παίκτες το μέγεθος του Πανσερραϊκού:

“Σαφώς. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να μπολιάσει ο καθένας στους παίκτες του Πανσερραϊκού γιατί οι περισσότεροι είναι νεαροί, αν και νομίζω πως το έχουν κάνει πράξη οι ήδη υπάρχοντες, αλλά θα προσπαθήσω να εμφυσήσω την δυναμική του Πανσερραίκού”.

Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα βαθμολογικά:

“Είναι μία πικρή αλήθεια αυτό. Η χαρά μου για τον ερχομό μου δεν προλαβαίνει να απορροφηθεί από τον οργανισμό μου γιατί πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα που είναι δύσκολη. Θα τα καταφέρουμε όπως πιστεύω, γιατί έχουμε μία ομάδα με ποιότητα και όπως είπε ο προπονητής μας το πρωτάθλημα την Κυριακή ξεκινά για εμάς”.

Για τον ρόλο του σκάουτινγκ που είχε στις προηγούμενες ομάδες και το πως βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Ο ρόλος μου στις προηγούμενες ομάδες ήταν και αυτός, να παρακολουθώ τους αντιπάλους, οπότε ξέρω τις ομάδες. Το αν θα πετύχουμε τον στόχο μας θα εξαρτηθεί με τα αποτελέσματα στο γήπεδο μας. Παίζουμε με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και πιθανόν και κάποιες αδιάφορες αργότερα. Δεν έχουν τίποτα καλύτερο από την δική μας ομάδα. Νικώντας θα έρθει η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και η πίστης απ’ όλους όσους περιβάλλουν την ομάδα και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Βλέποντας τον Πανσερραϊκό πιο κοντά στην σωτηρία τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο γιατί μία νίκη θα είναι ένα έναυσμα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα το χαρακτήριζα -τελικό- όσο αγχωτικό και αν ακούγεται αυτό”. 

Για το ματς με τον Παναιγιάλειο, τον οποίον και αντιμετώπισε με τα Τρίκαλα και τον κέρδισε:

“Όντως, τον κερδίσαμε. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε άγχος, θα έχουμε πίεση, αλλά για να κάνουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν καλύτερο. Τελικός θα είναι κάθε παιχνίδι που έρχεται πλέον, με πρώτο αυτό της Κυριακής Με τον Παναιγιάλειο έχουμε και 4×4 στις νίκες ως Πανσερραϊκός και μπορεί να συνεχιστεί αυτή η προϊστορία. Έρχεται από μία νίκη που μπορεί να του αναπτερώσει το ηθικό, αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα και μέσα στην έδρα μας πιστεύω δεν θα του αφήσουμε κανένα περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι”. 

Για την συνεργασία με τον Χαλαραμπίδη:

“Είμαστε ήδη σε επικοινωνία, υπάρχει μία άψογη συνεργασία, μιλήσαμε πριν το ματς με τον ΟΦΗ και μετά. Θεωρώ ότι θα είμαστε ένα τιμ με εμπιστοσύνη γιατί είναι απαραίτητη και έχοντας 24 ώρες στο μυαλό μας πως θα σωθεί η ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο”.

Για τη συνεργασία με τον Αντωνίου και το αν νιώθει δικαιωμένος για την πρόταση που του έγινε από τον Πανσερραϊκό:

“Με τον κ.Αντωνίου υπάρχει μία φοβερή συνεργασία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, υπήρχε αυτή η πρόταση από τον Πανσερραϊκό και είμαστε επαγγελματίες. Το καταλαβαίνουν όλοι. Η δικαίωση θα έρθει αν η ομάδα πετύχει τον στόχο της”.

Για τον κόσμο:

“Τίποτα δεν μπορεί να κάνει η ομάδα χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Τον θέλουμε για να μας ωθεί προς τη νίκη και τώρα που άνοιξε το πέταλο θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ο Πανσερραϊκός φίλαθλος έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθάει την ομάδα του. Και είναι πληγωμένος ο κόσμος γιατί επί σειρά ετών, τα τελευταία 7-8 χρόνια, η ομάδα ήρθε σε δύσκολες καταστάσεις, έπεσε στην Γ΄ Εθνική, ανέβηκε στην Β΄ Εθνική και ενώ έχει μάθει να πρωταγωνιστεί βρίσκεται σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο καλός ο φίλαθλος όμως αντιλαμβάνεται ότι σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είναι πιο κοντά στην ομάδα και είναι και η δική του ευθύνη, όσο του αναλογεί να μας βοηθήσει. Γιατί όλα θα κριθούν στο γήπεδο μας”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr