Στοΐλας: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού»

Στοΐλας: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού»

Στα λάθη της άμυνας που έφεραν δύο γκολ στάθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, χαρακτηρίζοντας τα «παιδαριώδη», ενώ τόνισε πως το σκορ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του παιχνιδιού.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, σχολιάζοντας τα λάθη στην άμυνα της ομάδας του που έφερε δύο γκολ για τον ΑΟΚ, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο μέρος, τα «Λιοντάρια» δικαιούνταν ένα γκολ, και πως το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε ένα ντέρμπι. Είχαμε παραπάνω μέρες ξεκούρασης καθώς αναβλήθηκε το δικό μας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό μεσοβδόμαδα, κάτι όμως που δεν φάνηκε σε σχέση με τον αντίπαλο. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνίδιου, με βάση τις φάσεις.

Τα γκολ που δεχθήκαμε προήλθαν απο παιδαριώδη λάθη της άμυνας μας μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμαστε τουλάχιστον την ισοπαλία, καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες για το γκολ της ισοφάρισης και στην συνέχεια θα είχαμε και παραπάνω χρόνο για ακόμα ένα τέρμα.

Ο αντίπαλος δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Τα παιδιά έχασαν τις δυνάμεις προς το τέλους του παιχνιδιού και παράλληλα και την πίστη τους, αλλά σαν συνολική εικόνα, δεν ανταποκρίνεται στο 1-3. Μένουμε κοντά στον στόχο μας και πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό»

Στην συνέχεια ο Στέφανος Πέτρου, σχολίασε:

«Πληρώσαμε τα λάθη μας. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας. Συνεχίζουμε την ίδια δουλειά»

Share