Στοΐλας: «Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα»

Στοΐλας: «Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα»

Ο Πανσερραϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κόντρα στον Πιερικό για την 2η αγωνιστική, με τον προπονητή των «Λιονταριών» να τονίζει πως η ομάδα του έδειξε προσωπικότητα και πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα σήμερα, πέρα από τη νίκη, ενώ σημείωσε πως δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου για πανηγύρια και προετοιμάζονται ήδη για το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και την νίκη κόντρα στον Πιερικό: «Είναι η πρώτη νίκη. Ερχόμασταν από κακό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα στην Καβάλα. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, δεν έχουμε χρόνο να στεναχωρεθούμε για την ήττα και δεν έχουμε χρόνο και τώρα να χαρούμε την νίκη. Πήραμε τους 3 πόντους που είναι για εμάς αυτό που ψάχνουμε σε κάθε αγώνα και από σήμερα κιόλας κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το που οφείλεται η σημερινή νίκη: «Όλα τα παιδιά έδειξαν ποιοι είναι και ήμουν σίγουρος πως θα ανταπεξέλθουν σήμερα και δεν θα τους αγχώσει το άτυχο αποτέλεσμα στην Καβάλα. Έπαιξε ρόλο η προσωπικότητα της ομάδας και πως από την αρχή κατέθεσαν ψυχή και έδειξαν πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα».

Για το αν έφυγε το άγχος από την ομάδα μετά την νίκη: «Το άγχος δεν θα φύγει ποτέ και δεν πρέπει να φύγει, γιατί άμα φύγει το άγχος θα φύγει και ο στόχος. όταν κάνεις πρωταθλητισμό, το άγχος είναι αναγκαίο καλό θα έλεγα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Τα παιδιά και πέρσι έκαναν πρωταθλητισμό και φέτος θα κάνουμε το ίδιο. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτήν την νίκη και όπως είπα και πριν, ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».

Share