Στοΐλας: “Θέλουν παραπάνω βοήθεια οι παίκτες-Δεν ξέρω αν θα πάμε στην Κρήτη”

Στοΐλας: "Θέλουν παραπάνω βοήθεια οι παίκτες-Δεν ξέρω αν θα πάμε στην Κρήτη"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν δήλωσε ο Πέτρος Στοΐλας, σημειώνοντας πως δεν ξέρει αν η ομάδα τελικά θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Αναλυτικά:

“Είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό, για τον λόγο ότι είμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι και οι δύο. Ήταν δύο νεανικές ομάδες και με προβλήματα που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που έγινε και εξελίχθηκε στο τέλος με έναν τρόπο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερος για εμάς. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα περίμενα, γιατί στο προηγούμενο ματς ήμασταν καλύτεροι. Η προσπάθεια από τα παιδιά είναι μεγάλη και τα ευχαρίστησα για αυτό, γιατί μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, με την λειτουργία της ομάδας να μην είναι αυτή που πρέπει, δεν μπορούμε να απαιτούμε το 100%. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι για να πληρωθούν τουλάχιστον πνευματικά με μία νίκη, που όσο και να μην είναι χρήσιμη βαθμολογικά, θα ήταν ψυχολογική βοήθεια. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα και όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για κάποιες ομάδες ένας υποβιβασμός δεν είναι σημαντικός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Πανσερραϊκό.

Οι παίκτες μπορεί να είναι νεαροί αλλά είναι υπεύθυνα άτομα και έχουν προσωπικότητα. Μιλώντας τους έβαλα να σκεφτούν κάποια πράγματα περισσότερο και νομίζω πως έχουν πάρει την σωστή απόφαση ως τώρα, αλλά θέλουν μία βοήθεια παραπάνω. Δόθηκε δύο ημέρες ρεπό και δεν ξέρω αν θα γίνει το ταξίδι στον Εργοτέλη. Ελπίζω να γίνει, αλλά και αν δεν γίνει, πρέπει να καταλάβουμε ότι αφού η κατάσταση είναι δύσκολη θα πρέπει να δούμε όλο το πρωτάθλημα”.


 

Παντέλης: “Δεν το περίμενα για τον Πανσερραϊκό αυτό…”

Διαβάστε και τις δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας Νίκου Παντέλη:

“Θεωρώ ότι έγινε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες. Άλλωστε και λυπάμε που το λέω, οι δύο ομάδες είναι πολύ χαμηλά, αν και η ιστορία τους και η αξία τους είναι για πιο ψηλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πανσερραϊκός που θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και δεύτερο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα νεαρά παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες. Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται σε αυτή την θέση και συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες που κρατάνε. Δεν περίμενα ότι ο Πανσερραϊκός θα φτάσει σε τέτοιες στιγμές, ποτέ! Θα το περίμενα από μία ομάδα του λεκανοπεδίου. Το 1978 έπαιξα το πρώτο μου ματς εδώ και έλεγα στα πιτσιρίκια της ομάδας πως μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς κρεμιόντουσαν σαν τα τσαμπιά οι φίλαθλοι. Πονάει η ψυχή μου, ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα για Α΄ Εθνική.”.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr