Στοΐλας: “Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες – Άξια η άνοδος του Άρη”

Στοΐλας: "Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες - Άξια η άνοδος του Άρη"

Στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες στάθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Άρη ο Πέτρος Στοΐλας, ευχαριστώντας για την φιλοξενία. Αναλυτικά:

“Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, άξια η άνοδος του. Ένα ευχαριστώ για την φιλοξενία, ήταν άψογη, παρά τα όσα ακούστηκαν. Ξέραμε ότι ο Άρης θα ασκούσε πίεση, στο πρώτο ημίχρονο δεν του το επιτρέψαμε. Νομίζω ότι το ίδιο συνεχίστηκε και στο β΄μέρος. Η πίεση ήταν πιο μεγάλη στο β΄μέρος, δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως δεν πτοηθήκαμε, συνεχίσαμε. Μοιραία ήρθε και το 2-0, καθώς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας.”

 

Γιαξής: “Ήμασταν ανταγωνιστικοί”

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Γιαξή μετά το τέλος του ματς. Αναλυτικά ανέφερε:

“Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την άνοδο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, για τα πολλά οικονομικά προβλήματα, σήμερα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Εύχομαι στον Άρη, αλλά και την δική μου ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον”.


 

Σπανός:”Υπέρ πάντων αγώνας για την άνοδο, επιβράβευση το χειροκρότημα”

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το μέλλον του, τόνισε πως περίμενε την σημερινή κακή απόδοση και μίλησε για τα προβλήματα που θάφτηκαν κάτω από το χαλάκι για τον “υπέρ πάντων” αγώνα της ανόδου. Αναλυτικά:

“Αν μου πείτε πριν το παιχνίδι πως το έβλεπα, έβλεπα αυτή τη κακή εικόνα που είδαμε σήμερα. Ένας αγώνας, τυπικός και με βραβεύσεις, αφήνει στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Δεν μου άρεσε και δεν σας άρεσε και εσάς. Ήμασταν κακοί σε όλα, αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές μου έχασαν την συγκέντρωση τους. Το βασικό ήταν η ομάδα να κλείσει με νίκη εδώ. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί στην Καρδίτσα. Είναι το αυτονόητο. Η ομάδα πρέπει να κλείσει με σοβαρότητα τη χρονιά. Να πω στον Ντάρσι πως τα επόμενα βήματα του πρέπει να έχουν να κάνουν με τον ΑΡΗ, τον οποίον υπερ-αγαπάει και εσείς τον αγαπάτε. Να φτάσει η ομάδα στα υψηλά σκαλοπάτια της Super League. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

Για το μέλλον του:

“Είπα πως μάλλον δεν θα είμαι. Το περιβάλλον μου και εσείς με καταλαβαίνετε. Τα περισσότερα θέματα και τις ανθρώπινες αδυναμίες μας, πρέπει να τα βάλουμε κάτω από το χαλί. Αυτό για μια ομάδα είναι κακό. Μπροστά στο μεγαλείο του ΑΡΗ, αξιζε τον κόπο. Σε άλλη ομάδα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν υπερ πάντων αγώνας για την άνοδο γιατί η ομάδα φυτοζωούσε για 4+2 χρόνια. Όποιος συνάδελφος και αν έρθει, θα κάνει τα καλύτερα.”

Για το αν θα θυμάται τις σημερινές εικόνες:

“Όταν περνάς από αυτή την ομάδα, δεν γίνεται φεύγοντας να μην έχεις Αρειανά αισθήματα. Θα πρέπει να μην έχεις ψυχή. Ήταν πολύ σημαντικό και ήταν μια επιβράβευση του κόπου μας όλη την χρονιά. Έκανα για την ομάδα μου το αυτονόητο. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.”

 

Για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν:

“Το βασικό μέλημα αυτής της ομάδας, είναι να βγει μετά το τέλος και να πει την αλήθεια. Το πλάνο μπορεί να μην αρέσει, αλλά αν είναι αληθινό, θα στηριχθεί από τον κόσμο. Ποτέ σε κανένα σημείο να μην έχει χρέη ο Άρης. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται”.

Για το αν ήταν εύκολη η άνοδος:

“Υπάρχει μια διαφορά. Ο προπονητής που κάθεται στο θρόνο του και δίνει τις οδηγίες, αλλά και αυτός που προσπαθεί να βρει λύσεις. Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα. Όλοι μας έπρεπε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να τελειώσει η σεζόν. Υπήρχαν θέματα αλλά δεν χρειάζεται να τα επισημάνουμε αλλά να βρούμε τις λύσεις.”

 

πηγή:allaboutaris.com

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr