Στις 16/8 ξεκινoύν τα… βάσανα για τους Ικάρους!

Στις 16/8 ξεκινoύν τα... βάσανα για τους Ικάρους!

Αντίστροφα μετρούν πλέον στους Ικάρους για να πατήσουν στο παρκέ και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της σεζόν 2017-18 που θα βρει την ομάδα στην Β΄ Εθνική, μία κατηγορία με περισσότερες σίγουρα απαιτήσεις. Την Τετάρτη 16 Αυγούστου οι “κυανοκίτρινοι” θα αφήσουν τις παραλίες και θα αρχίσουν να ιδρώνουν στην κοιλάδα.

Οι δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής είναι σχεδόν έτοιμοι όσον αφορά το ρόστερ, καθώς υπάρχουν ακόμη δύο υποσημειώσεις. Η μία αφορά την περίπτωση του Κύπριου Παύλου Στρατή που καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό θα έρθει στις Σέρρες τον Σεπτέμβριο για να μπει στην ομάδα, ενώ είναι ανοιχτή και η απόκτηση ενός γκαρντ αξίας που θέλει ο coach Ποργιόπουλος.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα λείπει ο Τράκας που θα ενταχθεί στην ομάδα στις 19/8, ενώ στις 12/9 θα ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Μιχαλίδης που είναι φοιτητής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr