Στις 11:15 το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση κοπής πίτας για τους Ικάρους!

Στις 11:15 το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση κοπής πίτας για τους Ικάρους!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος των Ικάρων αύριο το πρωί, πριν απο το σημαντικό παιχνίδι της αντρικής ομάδας με την ΧΑΝΘ, στις 17:00 το απόγευμα. Η Σερραϊκή ομάδα που έχει «εφεύρει» την ψυχαγωγία στον Σερραϊκό αθλητισμό συνεχίζει ακάθεκτη και φέτος με δυναμικές εκδηλώσεις, δείχνοντας σε όλους οτι η αγάπη για το σπορ και την φανέλα, είναι πάνω απο την δύναμη της νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11:15 στην εορταστική εκδήλωση, για την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου, στο ΔΑΚ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Παράλληλα θα ακολουθήσουν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αγώνες επίδειξης από τους ταλαντούχους αθλητές των «κυανοκίτρινων» υποδομών.

Για κάθε τμήμα του συλλόγου, θα κοπεί ξεχωριστή βασιλόπιτα, με δώρο σε κάθε τυχερό αθλητή ή προπονητή, που θα βρει το φλουρί, ενώ δώρα θα κληρωθούν και οι γονείς με τα παιδιά, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Τα «Ικαρόπουλα», που αποτελούν το μέλλον του Σερραϊκού μπάσκετ και το όραμα μας, για μεγαλύτερες επιτυχίες σε «κυανοκίτρινο» φόντο, θα είναι ντυμένα ομοιόμορφα, με τη νέα στολή των Ικάρων και το επίθετό του κάθε αθλητή, ψηφιακά εκτυπωμένο στη φανέλα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr