Στις 11/9 η κλήρωση της Γ’ Εθνικής λόγω της προσφυγής του Αιολικού κατά της ΕΠΟ

Στις 11/9 η κλήρωση της Γ' Εθνικής λόγω της προσφυγής του Αιολικού κατά της ΕΠΟ

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9/9 κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αναβάλλεται λόγω της προσφυγής του Αιολικού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία (την προσφυγή), στρέφεται κατά την απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ , που αποφάσισε ότι η Νίκη Βόλου και η Καλαμάτα δικαιούνται να πληρώσουν τις δύο θέσεις στη Football League, που έμειναν κενές μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων και ζητεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: 

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται η ακόλουθη αλλαγή στην ημέρα και στην ώρα της κλήρωσης για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020.

Κατόπιν της κατάθεσης προσφυγής του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. κατά της απόφασης της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., (στην συνεδρίασή της Νο 24/02.09.19), για τον προβιβασμό στην Football League των Σωματείων Νίκη Βόλου Γ.Σ. και Καλαμάτα Π.Σ., η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11.09.2019 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα E.E./Ε.Π.Ο.) στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr