Στις Σέρρες ο Παπαβασιλείου για κουβέντα με Νικόλτσιο…

Στις Σέρρες ο Παπαβασιλείου για κουβέντα με Νικόλτσιο...

Ο Πανσερραϊκός είναι σε αναζήτηση προπονητή, οι υποψήφιοι πολλοί και οι επαφές της διοίκησης καθημερινές. Σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” στις Σέρρες βρέθηκε σήμερα ένας από αυτούς έχοντας συζήτηση σε καλό κλίμα με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο και άλλα μέλη της διοίκησης για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο νεαρός τεχνικός φαίνεται ότι είναι αρκετά ψηλά στην λίστα για να αναλάβει την ομάδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ο 40χρονος προπονητής έχει κοουτσάρει στο παρελθόν τις ομάδες του Αιγινιακού, Βατανιακού, Απόλλωνα Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και ΑΕ Καραϊσκάκη, ενώ τελευταίοι του σταθμοί ήταν ο Α.Ο Χανίων και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Aξίζει να σημειωθεί, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια σύνδεση, πως ο Σάκης Παπαβασιλείου ήταν ο προπονητής που υπήρχε στο πλάνο της πρότασης του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα λόγω κοινής καταγωγής από την Πιερία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr