Στις Σέρρες για… στήριξη στον Χατζηπαντελή παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ!

Στις Σέρρες για... στήριξη στον Χατζηπαντελή παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ!

Όπως είπε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος προεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής “οι εκλογές τώρα αρχίζουν” και όπως φαίνεται είχε δίκιο. Όσο πλησιάζουμε προς τις ημέρες των εκλογών το ενδιαφέρον θα αναθερμαίνεται και οι… κινήσεις ματ θα πολλαπλασιάζονται. Μία τέτοια κίνηση έγινε και το Σάββατο με παλαιμάχους του ΠΑΟΚ να επισκέπτονται τις Σέρρες έχοντας συγκεκριμένο σκοπό.

 

Για την ακρίβεια οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Κώστας Λαγωνίδης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας και Στέφανος Μπορμπόκης βρέθηκαν στις Σέρρες, εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους γνωριμίες στο Νομό και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παράγοντες ομάδων εκφράζοντας ανοιχτά την στήριξη τους στην υποψηφιότητα Χατζηπαντελή για το καλό και την ανάπτυξη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

 

Τα πέντε μέλη της “ασπρόμαυρης” οικογένειας έδειξαν με αυτόν τον τρόπο την ξεκάθαρη στήριξη και του Βαγγέλη Γραμμένου προς τον Αθανάσιο Χατζηπαντελή προκειμένου να είναι αυτός που θα ηγηθεί στην επόμενη ημέρα της Ε.Π.Σ.Σερρών και γνωρίζοντας καλά φυσικά πως θα έχει την δική του στήριξη στις εκλογές της ΕΠΟ.

 

Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες τέτοιες επσικέψεις στις Σέρρες και στους παράγοντες…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr