Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης

Στη συγκέντρωση και την πορεία που διοργάνωσε, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σερρών, συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της Δημοτικής Κίνησης ΣΕΡΡ.Α.Σ.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης των αγώνων των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας, αγώνες που όλοι μας σεβόμαστε, τιμούμε και οφείλουμε για πάντα να θυμόμαστε.

 

Τα πάντα κερδίζονται με αγώνες και όλα προϋποθέτουν την αλλαγή νοοτροπίας, ώστε να κερδίσουμε τα δικαίωμά μας στην εργασία, με όρους αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και ελπίδας. Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον ανάπτυξης που θα εξασφαλίζει νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα να διεκδικήσουμε πρόσθετους πόρους και προγράμματα που θα τονώσουν δραστικά την απασχόληση.

Παράλληλα, η Πρωτομαγιά, για τον Ελληνικό λαό, είναι ημέρα εορτασμού των λουλουδιών, της Άνοιξης, της Αναγέννησης. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Στέφανος Φωτιάδης, βρέθηκε δίπλα στους δημότες που πιστοί στο έθιμο, καλωσόρισαν τον Μάιο κοντά στη φύση.

Ας είναι ο φετινός Μάιος πραγματικά ο μήνας της Αναγέννησης για τα ΣΕΡΡΑΣ!

Από την ομάδα επικοινωνίας
ΣΕΡΡ.Α.Σ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr