Στηρίζει τον μικρό Αλέξανδρο η Ελπίς Σκουτάρεως! Κάνε το και εσύ…

Στηρίζει τον μικρό Αλέξανδρο η Ελπίς Σκουτάρεως! Κάνε το και εσύ...

Σε μία ακόμη αξιέπαινη κίνηση ευαισθησίας, η Ελπίς Σουτάρεως ανοίγει μια μεγάλη «αγκαλιά» στήριξης για τον 12χρονο Αλέξανδρο! Με πρωτοβουλία τους οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας αποφάσισαν να συμβάλλουν κ αυτοί δίνοντας μέρος από το μισθό τους, με στόχο την οικονομική υποστήριξη του Αλέξανδρου και ζητάνε απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Ο Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη διαγνώστηκε με μία μορφή καρκίνου (οστεοσάρκωμα στον μηρό), που έχει προκαλέσει την αδυναμία του παιδιού να μετακινηθεί για να εξυπηρετήσει τις βασικές του ανάγκες. Προς το παρόν φιλοξενείται στον ξενώνα του Ιδρύματος Ελπίδα, όμως οι γιατροί θεωρούν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο εξωτερικό για περαιτέρω νοσηλεία (Μd Anderson στο Χιούστον του Τέξας).
Το απαγορευτικό, για τους γονείς του, αντίτιμο των 300.000 ευρώ δε μπορεί να καλυφθεί και για αυτό το λόγο ζητείται η συνδρομή όλων για να συγκεντρωθεί το ποσό κι ο μικρός μαχητής από την Κοζάνη, να επιστρέψει δυνατός, υγιής και ευτυχισμένος.

Στον παρακάτω λογαριασμό, κατατίθενται τα χρήματα όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν:
Κατάθεση στον λογαριασμό της:

Eurobank: 0026.3507.2002.00004202 στο όνομα του πατέρα, Μελισσινός Γενναίος, με

ΙΒΑΝ: GR9802635070000200200004202.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr