Στην τελική ευθεία ο συνδυασμός Κατσαβάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών!

Στην τελική ευθεία ο συνδυασμός Κατσαβάκη για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών!

Το σήριαλ των εκλογών στις αθλητικές ομοσπονδίες/ενώσεις γενικά στην χώρα μας…καλά κρατεί και εκκρεμούν και στον τόπο μας, οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, που έχουν οριστεί για τρίτη φορά (η πανδημία ο φταίχτης των αναβολών), να διεξαχθούν τελικά (;) στις 30/6 εκτός συγκλονιστικού απρoόπτου.

Ο Νίκος Κατσαβάκης, επικεφαλής του συνδυασμού που θα κατεβεί στην εκλογική διαδικασία, απέναντι στον πρόεδρο της ένωσης κ. Χατζηπαντελή, προχωρά στις τελευταίες συναντήσεις με τα μέλη που θα είναι υποψήφια για το επόμενο ΔΣ. Άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, με εμπειρία και όρεξη για δουλειά και φυσικά ανάμεσα τους, νέα πρόσωπα που αγαπούν τον αθλητισμό καθώς και γυναίκες, διότι είμαστε σε μια εποχή, όπου το φύλλο δεν παίζει κανένα ρόλο στα σπορ και γενικά στην ζωή μας.

Η υποψήφια παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη, έχει εδώ και αρκετούς μήνες, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, που «τρέχει θέματα» με γνώμονα το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Με εμπειρία τόσο ο ίδιος και τεχνογνωσία απο τις σπουδαίες παραστάσεις που έχει απο την καριέρα του, μαζί με τα μέλη του συνδυασμού, έχουν αφουγκραστεί τις ανάγκες των τοπικών ομάδων αλλα κυρίως έχουν χαρτογραφήσει τις μεθόδους, όπου θα δοθούν οι λύσεις στην επόμενη μέρα της ενδεχόμενης εκλογής τους.

Διότι εκεί είναι το ζητούμενο, πως θα βρεθούν οι διέξοδοι για να κάνουμε βιώσιμο και ελκυστικό το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και πως νέοι άνθρωποι θα το στηρίξουν στο μέλλον!

Η παράταξη Κατσαβάκη φαίνεται πως είναι στην σωστή κατεύθυνση, έχοντας στην ατζέντα της, λύσεις για τα γηπεδικά ζητήματα, την ποιοτική αναβάθμιση των συλλόγων και τρόπους βιωσιμότητας μέσω ένταξης σε προγράμματα. Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους περισσότερους που ασχολούνται με τα τοπικά πρωταθλήματα, είναι η ένταξη περισσοτέρων -απο τα 25 εγγεγραμμένα για την ώρα- σωματεία της ΕΠΣ Σερρών στο επίσημο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ. Αρκετές ομάδες είναι στην αναμονή για την τελική έγκριση ενώ στόχος τόσο του ίδιου του Νίκου Κατσαβάκη, όσο και των μελών της παράταξης του, είναι να βοηθηθούν με τεχνογνωσία όλα τα σωματεία και να αυξηθεί η βάση των ομάδων της τοπικής ΕΠΣ.

Τα μέλη της παράταξης είναι τα εξής:

Νίκος Κατσαβάκης, Κώστας Βοτσης, Κώστας Νταούδης, Νίκος Μουντουλάρης, Πέτρος Βασιλακίδης, Δάνης Τσιλιακούδης, Φώτης Κόρης, Στέλιος Αυγέρης, Γιάννης Σαββίδης, Γιώργος Σταμπολίδης, Γιάννης Ζαμπακλής, Νίκος Δαμασκός, Νίκος Μαδένης, Σάκης Νταής.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γιώργος Γούνας, Νίκος Ευφραιμίδης, Γιάννα Κουβαλάκη και Νίκος Μούκος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr