Στην Ομόνοια ο αγώνας των Ικάρων με το Άγρινιο την Κυριακή στις 17:00!

Στην Ομόνοια ο αγώνας των Ικάρων με το Άγρινιο την Κυριακή στις 17:00!

Λόγω της διοργάνωσης του Final 4 κυπέλλου στο Βόλεϊ, ο σημαντικότατος αγώνας των Ικάρων με το Αγρίνιο για την 25η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, θα διεξαχθεί στο μικρό κλειστό της πόλης, στο αθλητικό πάρκο ομόνοιας, όπου τα τελευταία χρόνια, αποτελεί έδρα του μπασκετικού Πανσερραϊκού!

Οι Ίκαροι δεν έχουν την πολυτέλεια άλλης απώλειας βαθμών, εάν θέλουν να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση παραμονή και ο πολύ δύσκολος αγώνας με το Αγρίνιο, θα τους βρει «εκτός έδρας»! Διότι δεν θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν τα πολυπληθές κοινό τους, που φέτος υποστηρίζει θερμά, σαν η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό! Γεγονός πολύ σημαντικό, για το δέσιμο των Σερραιων με τους «κυανοκίτρινους».

Οι Ίκαροι αγωνίστηκαν κι άλλες φορές, στο κλειστό της Ομόνοιας, με τελευταίες νικηφόρες αναμετρήσεις εκείνες της εποχής Ποργιόπουλου, κόντρα στην Γέφυρα Θεσσαλονικής(2017) και τα Φάρσαλα (2018). Αντίθετα την σεζόν 2013-14, μια χρονιά που μοιάζει με την φετινή και οι Ίκαροι, με προπονητή Οικονόμου και βοηθό τον νυν coach των Ικάρων Κώστα Σίσκο, υποβιβάστηκαν, έπαιξαν με την Βέροια και έχασαν ένα κρίσιμο ματς, τότε για την παραμονή…ας ελπίσουμε οτι δεν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr