Στην Ξάνθη για το μεγάλο εκτός έδρας βήμα το Ρούπελ (20/11, 17:00) !

Στην Ξάνθη για το μεγάλο εκτός έδρας βήμα το Ρούπελ (20/11, 17:00) !

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι έχει μπροστά του το Ρούπελ την προσεχή Κυριακή, όπου ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Ασπίδα στο κλειστό του Ευμοίρου. Οι “μπλε” μετά την νίκη-θρίλερ κόντρα στα Γαλάτιστα, θέλουν να πετύχουν μια κομβική εκτός έδρας νίκη, που θα τους εδραιώσει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. 

Όλη η εβδομάδα κύλησε ομαλά για την ομάδα του Φώτη Κοκολιού, που ψάχνει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ασπίδα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στους Αμπελόκηπους, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη γνωρίζοντας δυο ήττες από ΓΑΣ Κομοτηνής (54-61) και Γαλάτιστα (61-67). Συνολικά η ομάδα της Ξάνθης έως τώρα έχει ρεκόρ 2-4, επιθυμώντας από εδώ και πέρα να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα.

Ο Δαμιανάκος (τραυματίας), καθώς και οι Γιαννάτος, Τοπολίγκας (στρατεύσιμοι) δεν θα ενισχύσουν την ομάδα του Ρούπελ, που θα προσπαθήσει να “αποδράσει” με ένα σημαντικό διπλό.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr