Στην Ξάνθη για την νέα αρχή ο Πανσερραϊκός !

Στην Ξάνθη για την νέα αρχή ο Πανσερραϊκός !

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Ασπίδα στο κλειστό του Ευμοίρου στις 18:00. Οι “κόκκινοι” προετοιμάστηκαν όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή, θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την άσχημη ήττα στην Καλαμαριά πριν τις γιορτές. Από την άλλη, η Ασπίδα έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοση της το τελευταίο διάστημα και κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα αποτελέσματα, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να παίξει και ο πολύπειρος Καλαμπάκας που είναι έτοιμος εδώ και λίγο καιρό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο coach Θεοδωρίδης δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση του τους τραυματίες Γεωργιανό και Δημητρακά. Τα “λιοντάρια” επιθυμούν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο και καλούνται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr