Στην Κ19 της Δόξας Δράμας ο Κώστας Μαργαρίτης

Στην Κ19 της Δόξας Δράμας ο Κώστας Μαργαρίτης

Μπορεί να είναι Σερραίος, ωστόσο από φέτος θα ανήκει στην Δόξα Δράμας και θα αγωνίζεται με την φανέλα της. Ο λόγος για το νεαρό τερματοφύλακα Κώστα Μαργαρίτη ο οποίος μετά τον Πανσερραϊκό και την θητεία στην Κ19, εντάχθηκε στην οικογένεια των “μαυραετών”.

Μάλιστα ο Μαργαρίτης που έχει υπάρξει μέλος και της Μικτής ομάδας με επιτυχία, το καλοκαίρι ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Δόξας στον Βώλακα και τελικά επιλέχθηκε να στελεχώσει την ομάδα Νέων και να πάρει την ευκαιρία από εκεί.

Προχθές οι παίκτες της Δόξας είχαν και την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία της ομάδας. Στην αίθουσα του μουσείου του συλλόγου, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Δόξα, τους μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της εταιρίας Νίκος Ιωσηφίδης. Αφού τους καλωσόρισε τους έδωσε το στόχο της ομάδας που σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι και ο στόχος του καθενός από τους 19 νεαρούς ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν να την επανδρώσουν. «Σας δίνουμε την ευκαιρία με την κατάλληλη δουλειά από την πλευρά σας μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας επάγγελμα. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε τους δύο καλύτερους με βάση τις ανάγκες της ομάδας και να τους ανεβάζουμε στην «μεγάλη» ομάδα. Συνεπώς από εσάς εξαρτάται να πετύχετε αυτό που θέλετε».
Αμέσως μετά μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Αθανασιάδης που και αυτός από την πλευρά του καλωσόρισε τους νεαρούς «μαυραετούς» και τους ευχήθηκε καλή πορεία και υγεία. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο βετεράνος τερματοφύλακας της Δόξας Πολυχρόνης Βεζυρίδης και υπεύθυνος του τμήματος ο Σωτήρης Κλειδαράς.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr