Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του Πανσερραϊκού!

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του Πανσερραϊκού!

Με κεντρικό σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ» τέθηκαν σήμερα (19/09) σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια διαρκείας του Πανσερραϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως θα δείτε και παρακάτω οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 40 μέχρι 150 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες για άνεργους, φοιτητές και γονείς που τα παιδιά τους είναι στην ακαδημία της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του σερραϊκού συλλόγου κάνουν ένα μεγάλο κάλεσμα προς τον Σερραίο φίλαθλο να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας έτσι ώστε να «αγκαλιάσει», στηρίζοντας και οικονομικά, αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει στις 30 Σεπτεμβρίου οπότε και είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 . Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τις 10.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ. από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής :
Θύρα 1 : 60€
Θύρα 1 : 40€ ΑΝΕΡΓΟΙ ( ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΊΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΆΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)
Θύρα 1 : 40€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΆ ( ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ)
Θύρα 1 : 50€ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ( ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΌ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ)
Θύρα 1 : ΔΩΡΕΑΝ 1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ)

Θύρα 3 : 150€ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ
Θύρα 3 : 120€ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Θύρα 4 : 80€
Θύρα 4 : 70€ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ)

Θύρα 5-6 : 40€ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ CHE GUEVARA & RED LIONS

Σερραίε φίλαθλε, θέλουμε να σταθείς αρωγός σ’ αυτή μας την προσπάθεια , σε θέλουμε δίπλα μας για να ζήσουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr