Στην Κομοτηνή κόντρα στον ΓΑΣ ξεκινάει το δύσκολο έργο του Ρούπελ στα playoffs ανόδου (5/4, 17:00) !

Στην Κομοτηνή κόντρα στον ΓΑΣ ξεκινάει το δύσκολο έργο του Ρούπελ στα playoffs ανόδου (5/4, 17:00) !

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΡΟΥΠΕΛ  (1-1)

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με το “νεοφώτιστο” Ρούπελ να κάνει τρομερή και ιστορική πορεία καταλαμβάνοντας την 3η θέση και την είσοδο στα playoffs ανόδου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή του στην Γ’ Εθνική και την νέα χρονιά. Μέσω των playoffs, το Ρούπελ θα διεκδικήσει όποιες πιθανότητες ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία έχοντας πρώτο εμπόδιο του, τον ισχυρό ΓΑΣ Κομοτηνής που έχει και το πλεονέκτημα έδρας με την σειρά να ξεκινάει στο 1-1 και την πρόκριση να κρίνεται στις 3 νίκες.

Οι “μπλε” είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης και θέλουν να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους πηγαίνοντας στην Κομοτηνή για να διεκδικήσουν το παιχνίδι. Με αρκετά προβλήματα κύλησαν οι 17 ημέρες μετά την τελευταία αναμέτρηση (εντός με Καλαμαριά), ωστόσο πλέον η ομάδα του Φώτη Κοκολιού είναι σε καλή κατάσταση και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης 5/4 (17:00) στο ΔΑΚ Κομοτηνής με διαιτητές τους Σαρακενίδη – Κασούμη. Μάλιστα, το παιχνίδι θα μεταδοθεί και σε live streaming από το Lega tv στο Youtube.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr