Στην Καλαμάτα ο Βοσκόπουλος!

Στην Καλαμάτα ο Βοσκόπουλος!

Τον πρώην αρχηγό του Πανσερραϊκού Γιάννη Βοσκόπουλο έκανε δικό της η Καλαμάτα ολοκληρώνοντας μια σούπερ μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής!

Ο 31χρονος (24/10/1987) πανύψηλος (1.90) στόπερ έχει σημαντική πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες (πάνω από 220 συμμετοχές) από το ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ μέχρι τις ΗΠΑ που πήγε την περασμένη Άνοιξη.

Ο “Βοσκός” είχε δύο θητείες στον Πανσερραϊκό με συνολικά 183 συμμετοχές και 4 γκολ (2007-11 και 2014-18). Έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ το 2006 ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανηλειακό.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βοσκόπουλος βρέθηκε στις ΗΠΑ, στην Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης όπου προπονητής είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης και αγωνίστηκε εκεί μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις αρχές Ιουλίου.

Μιλώντας στο fckalamata.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του, ο Γιάννης Βοσκόπουλος, τόνισε πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου αλλά η προσέγγιση του προέδρου Απόστολου Κουκούτση.

“Η παρουσία στην ομάδα του κ. Γιάννη Χριστόπουλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μου. Γνωρίζω και εκτιμώ το προπονητικό του έργο και θεωρώ δεδομένο πως θα γίνει μεθοδική και οργανωμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, στις επαφές που έγιναν με κέρδισε και η προσέγγιση του προέδρου κ. Κουκούτση οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Βλέπω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε η ομάδα να αναγεννηθεί και χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας”.

Πηγή: sport365

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr