Στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν τους Πάνθηρες (18/9, 12:30) οι γυναίκες του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος !

Στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν τους Πάνθηρες (18/9, 12:30) οι γυναίκες του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος !

Έτοιμες, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες και η εποχή, είναι οι “λιονταρίνες” οι οποίες θα φιλοξενηθούν το μεσημέρι της Κυριακής από τους Πάνθηρες Καβάλας για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πανσερραϊκός χτίζει μια νέα ομάδα και χρειάζεται σίγουρα χρόνο, αλλά το αυριανό παιχνίδι το θέλει για πολλούς λόγους.

Στα του Πανσερραϊκού, ο Πασχάλης Ρούλης υπολογίζει κανονικά και την Σέρβα, Σπάιτς η οποία έχει κάνει λίγες προπονήσεις με τις “κόκκινες” αλλά θα ενισχύσει κανονικά την αποστολή αφού το δελτίο της έχει ήδη εκδοθεί χάρη στην επίσπευση των διαδικασιών από τους ιθύνοντες των “λιονταριών”. Από την άλλη δεν υπολογίζει την Μαρία Χωλοπούλου, ενώ και η κατάσταση της Γκέγκα δεν είναι ξεκάθαρη λίγο πριν το τζάμπολ.

 Όσον αφορά τους Πάνθηρες, χτίζουν και αυτοί με την σειρά τους μια νέα ομάδα, με νέες παίκτριες, νέο προπονητή και επιθυμούν και αυτοί να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους την νέα αγωνιστική περίοδο. Επομένως, περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr