Στην Κέρκυρα και επίσημα ο Πέτρος Στοΐλας, στο πλευρό του Σπανού!

Στην Κέρκυρα και επίσημα ο Πέτρος Στοΐλας, στο πλευρό του Σπανού!

Στον πάγκο της Κέρκυρας ως συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Σπανού θα κάθεται και επίσημα ο Πέτρος Στοΐλας, καθώς οι Φαίακες ανακοίνωσαν και επίσημα το νέο τους προπονητικό τιμ, με τον Σερραίο προπονητή να είναι μέσα σε αυτό.

Ο 36χρονος Πέτρος Στοΐλας, κάτοχος και του UEFA PRO, θα βρεθεί για 4η φορά στον πάγκο ομάδας της Football League έχοντας προηγουμένως δουλέψει σε Σπάρτη και Τρίκαλα με τον Σωτήρη Αντωνίου και στον Πανσερραϊκό αρχικά ως βοηθός του Χαραλαμπίδη και εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής, έχοντας μάλιστα αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοιλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr