Στην Κέρκυρα για ακόμη μία σεζόν ο Κουτζαβασίλης!

Στην Κέρκυρα για ακόμη μία σεζόν ο Κουτζαβασίλης!

Κάτοικος Κέρκυρας για 6η συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Φώτης Κουτζαβασίλης, καθώς ο Σερραίος τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται και πάλι τα γκολ ποστ της ομάδας των Φαιάκων.

Ο 29χρονος κίπερ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Επτανήσιων, ώστε να συνεχίσει να και τη σεζόν 2018-2019, που θα τους βρει στη Football League, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως και τη σεζόν 2015-16 που η Κέρκυρα είχε και πάλι υποβιβαστεί, εκείνος παρέμεινε, ήταν βασικός και συνέβαλε τα μέγιστα στην άμεση επιστροφή της ομάδας.

Ο Κουτζαβασίλης θα είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Σπανού για την Κέρκυρα τη νέα χρονιά με στόχο την άνοδο και φαίνεται πως έψαχνε, παρά τις προτάσεις που είχε, μια γεμάτη σεζόν, καθώς η προηγούμενη ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο και συνολικά για το σύλλογο, ενώ μέτρησε μόλις 7 συμμετοχές στη Super League.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr