Στην ΕΡΤ θα βλέπουμε τον Σερραΐο Ριζόπουλο και Volley League!

Στην ΕΡΤ θα βλέπουμε τον Σερραΐο Ριζόπουλο και Volley League!

Από την συχνότητα της ΕΡΤ θα μεταδίδεται και φέτος το πρωτάθλημα της Volley League, με την Δημόσια Τηλέοραση να ανακοινώνει την συμφωνία με τις ομάδες που μετέχουν στην πρώτη κατηγορία.

Οι Σερραίοι φίλοι του βόλεϊ και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τον συμπολίτη τους, Δήμητρη Ριζόπουλο, μέσα από τα κανάλια της ΕΡΤ, καθώς η Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε πως διατήρησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League. Ο διεθνής ακραίος, Δημήτρης Ριζόπουλος, αγωνίζεται στην ομάδα του Ολυμπιακού και είναι γιος του Κώστα Ριζόπουλου, που έχει γράψει το δικό του όνομα στην ιστορία του σερραϊκού βόλεϊ και είναι υπεύθυνος για την ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυνατά σερβίς, εντυπωσιακά μπλoκ και απίθανες άμυνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και φέτος οι τηλεθεατές της ΕΡΤ.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας, Κηφισιά, ΟΦΗ, Μίλωνας και Φίλιππος Βέροιας δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μείνετε συντονισμένοι στην ΕΡΤ, καθώς κάθε εβδομάδα η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει το σημαντικότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Volley League.

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00, η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από τηνΕΡΤ Sports.

Το πρώτο σερβίς της Volley League έρχεται στην ΕΡΤ.

Share