Στην Ελβετία συνεχίζει την καριέρα του ο Τσούτσης!

Στην Ελβετία συνεχίζει την καριέρα του ο Τσούτσης!

Στην Eλβετική FC Fribourg που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Ελβετίας και διεκδικεί την άνοδο της θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τσούτσης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που είχε δύο θητείες στον Πανσερραϊκό τις σεζόν 2012-13 και 2016-17 έχοντας συνολικά 48 συμμετοχές και 6 γκολ, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Δόξα Δράμας και βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη εκτός Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, “FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY” (ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – MILOSAVLJEVIC GORAN), ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή της, Τσούτση Αλέξανδρου (Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας),στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην ομάδα της FC FRIBOURG. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Τσούτση Αλέξανδρο, καλή επιτυχία με υγεία στην νέα του ομάδα στην Ελβετία, μια χώρα ευκαιριών, όπου η σκληρή δουλειά με αυτοσυγκέντρωση,εξαργυρώνονται με περαιτέρω επιτυχίες”.

Σε δηλώσεις του ο Τσούτσης Αλέξανδρος επισήμανε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κκ. ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ, MILOSAVLJEVIC GORAN και MOUSSA MEITE για τη συνεργασία μας, για τη βοήθεια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην Ελβετία και για την επιμονή και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της FC FRIBOURG για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την μεταγραφή μου στο εξωτερικό,καθώς οι συνθήκες και το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελβετία αλλά κυρίως οι προοπτικές που μου παρουσιάζονται,είναι ότι καλύτερο”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr