Στην διάθεση του Άγγελου Διγκόζη ο Michael Olaitan! Φαβορί για Θάσο!

Στην διάθεση του Άγγελου Διγκόζη ο Michael Olaitan! Φαβορί για Θάσο!

Μετά απο 2 μήνες περίπου, ήρθε η ώρα να απολαύσουν το ταλέντο του Μαϊκλ Ολαϊταν, επι χόρτου, οι φίλοι του Πανσερραϊκού! Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που συμφώνησε πριν απο τα Χριστούγεννα με την Σερραϊκή ομάδα και ξεκίνησε προπονήσεις 3 Ιανουαρίου, παρέμεινε αρκετό καιρό ανενεργός απο τις επίσημες δραστηριότητες των «λιονταριών».

Ο λόγος που συνέβη αυτό, αρχικά ήταν η παρέλευση των 30 ημερών απο την στιγμή που άλλαξε χαρακτήρα το δελτίο του και απο επαγγελματικό έγινε ερασιτεχνικό. Πράγμα που σήμαινε οτι ο εντυπωσιακός φορ, που πριν μερικά χρόνια «κάλπαζε» στα Ευρωπαικά κύπελλα με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν μπορούσε πριν το τέλος Γενάρη να αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα. Μετά απο αυτό και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, ένα θέμα της τελευταίας στιγμής με την visa του παίκτη και την άδεια παραμονής του στην χώρα μας, ανέβαλαν το ντεμπούτο του Ολαϊταν.

Το θέμα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού τόσο η συμφωνία με την ομάδα, όσο και τα χαρτιά του παίκτη ήταν σύννομα, βέβαια έπρεπε να δοθεί το πράσινο φως απο τις Ελληνικές αρχές, πράγμα που συνέβη και εκτός απρόοπτου ο Μάικλ θα κάνει ντεμπούτο με τα «λιοντάρια» το προσεχές Σάββατο, στην Θάσο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr