Στην Γ΄ Εθνική ο Στόλης – Κόπηκαν οι νέοι της Σερραϊκής διαιτησίας!

Στην Γ΄ Εθνική ο Στόλης - Κόπηκαν οι νέοι της Σερραϊκής διαιτησίας!

Στην Αθήνα βρέθηκαν την Παρασκευή 29/9, πέντε Σερραίοι διαιτητές και βοηθοί για να αγωνιστούν στις αθλητικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι οποίες έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Πιο συγκεκριμένα με επιτυχία ολοκλήρωσε την προσπάθεια του ο Διονύσιος Στόλης, ο οποίος και επανέρχεται στον πίνακα διαιτητών της Γ’ εθνικής, εκμεταλλευόμενος την 2η ευκαιρία που είχε σήμερα, μετά την ατυχία του στα τεστ του Αυγούστου.

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Σερραϊκής διαιτησίας, καθώς τόσο η Μαρία Μπιμπή (2η ευκαιρία) για άνοδο στην Α΄εθνική Γυναικών, όσο και οι πρωτάρηδες στα αγωνιστικά τεστ, Σπύρος Γκιόκας, Ανατολή Παυλίδου και Χρήστος Δημητριάδης δεν τα κατάφεραν και έτσι η εισαγωγή τους στους πίνακες βοηθών της Γ΄εθνικής, θα πάρει αναβολή μέχρι την επόμενη φορά που θα κληθούν να αγωνιστούν.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι Σερραίοι διαιτητές ήρθαν αντιμέτωποι και με την σχολαστικότητα των αρμοδίων και πλέον καλούνται να βρούνε τη δύναμη να επιστρέψουν ακόμη καλύτεροι και να διεκδικήσουν τις θέσεις τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr