Στην Βέροια ο Καψάλης!

Στην Βέροια ο Καψάλης!

Ο Στέλιος Καψάλης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού που λίγες ημέρες μετά την λήξη του συμβολαίου του και χωρίς να περιμένει ιδιαίτερα τις εξελίξεις στην ομάδα, θέλοντας να έχει ένα ήσυχο καλοκαίρι, βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Βέροια που ουσιαστικά αποτελεί και την 2η ομάδα στην καριέρα του, αφού αναδείχθηκε και ανδρώθηκε στον Πανσερραϊκό.

Ο 22χρονος αμυντικός “επιβεβαίωσε” το “SSN” που σημείωνε την Δευτέρα πως κάποιοι παίκτες δεν θα περιμένουν και πολύ τον Πανσερραϊκό και βρήκε στέγη στην ομάδα της Ημαθίας η οποία υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λίγκ και μαζεύει δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι καλό στην επόμενη Football League.

Μετά από μία γεμάτη χρονιά, την πρώτη στην καριέρα του, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να του εμπιστεύεται φανέλα βασικού δίνοντας του 29 συμμετοχές, ο Στέλιος Καψάλης αποχαιρετά τα “λιοντάρια” και παρουσιάστηκε ήδη από την ομάδα της Βέροιας υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Καψάλης έγινε επαγγελματίας το 2012 και μέτρησε σε επαγγελματικό επίπεδο 49 συμμετοχές, ενώ πανηγύρισε και την άνοδο του Πανσερραϊκού από την Γ΄ Εθνική, έχοντας σηκώσει προηγουμένων πρωταθλήματα και με την ομάδα Νέων.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr