Στην αποστολή της Δόξα Δράμας για το μπαράζ ο Χρήστος Ζιγκερίδης!

Στην αποστολή της Δόξα Δράμας για το μπαράζ ο Χρήστος Ζιγκερίδης!

Παίκτες έρχονται και… φεύγουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελπίδα Σκουτάρεως με τελευταίο τον Χρήστο Ζιγκερίδη, ο οποίος θα αφήσει μόνο τον Γιώργο από την οικογένεια στην ομάδα, καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του στην Δόξα Δράμας, τουλάχιστον για τον αγώνα μπαράζ και ίδωμεν! Και όμως…

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, έχοντας προφανώς την πρόταση των “μαυραετών” στα χέρια του και έχοντας συνεργαστεί με τον Άγγελο Διγκόζη τόσο στον Τύρναβο όσο και στην Καβάλα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελπίδα, ενημερώνοντας προπονητή και διοίκηση την Κυριακή και ξαφνικά βρέθηκε με την αποστολή της Δόξας στην Κατερίνη, εκεί όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη το μπαράζ ανόδου!

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν τελικά διεξαχθεί ο αγώνας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης για μία θέση στην Football League να αγωνιστεί κιόλας, εφόσον εκδοθεί την Δευτέρα το δελτίο του, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Ο ένας λόγος που θέτει εν αμφιβόλω την αναμέτρηση, κόντρα στον ορισμό του ματς από την ΕΠΟ, είναι η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου. Στο σκεπτικό του Διαιτητικού, που απέρριψε την Πέμπτη την προσφυγή του Πανελευσινιακού (ζητούσε να μείνει στη Φούτμπολ Λιγκ και να μην ανέβει κανείς), αναφέρεται ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016, στον οποίο δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης κενής θέσης στο πρωτάθλημα! Μάλιστα, στο σκεπτικό του εν λόγω δικαστηρίου γίνεται λόγος για μη σύννομη και ανεπίτρεπτη την αναδρομική εφαρμογή του ΚΑΠ και οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να προσβάλλουν την τέλεση του μπαράζ, με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ να έχει την… καυτή πατάτα για ένα ζήτημα που οφείλεται στους χειρισμούς της προηγούμενης. Ο δεύτερος λόγος που ίσως αναβληθεί το μπαράζ (σενάρια για μεταφορά την άλλη Τετάρτη 6/9) είναι η έγγραφη πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργου Χατζησαρόγλου, προς την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, για να μην τελεστεί σε εργάσιμη μέρα και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες επαγγελματίες.

 

πηγή: πληροφορίες από arenapress.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr