Στην αντεπίθεση η πλευρά Κατσαβάκη για την αιφνίδια αναβολή των εκλογών της ΕΠΣΣ

Στην αντεπίθεση η πλευρά Κατσαβάκη για την αιφνίδια αναβολή των εκλογών της ΕΠΣΣ

Στην αντεπίθεση περνά η παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη, που με τοποθέτηση του υποψήφιου παράγοντα, αφήνει αιχμες για την αιφνίδια αναβολή των εκλογών της ΕΠΣ Σερρών, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή τους!

Η νέα αναβολή των εκλογών, χωρίς ξεκάθαρη αιτιολογία (έτσι το αντιλαμβανόμαστε εμείς), προκαλεί ερωτηματικά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού και ενδεχομένως θα έχει κι άλλες πράξεις…

Αναλυτικά όπως μας στάλθηκε η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες το απόγευμα την πρόθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σερρών να αναβάλει της εκλογές 6 ημέρες πριν την διεξαγωγή τους. Θα υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές αναβλήθηκαν δύο φορές έως σήμερα και προκηρύχθηκαν με ευθύνη της σημερινής διοίκησης για τις 30 Ιουνίου 2021.

Είναι άξια απορίας η ως άνω μεταστροφή, καθώς την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στα γραφεία της ΕΠΣ μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, μας ενημέρωνε ο σημερινός πρόεδρος ότι θα τις επικύρωνε με απόφαση διοικητικού συμβουλίου στις 25 Ιουνίου 2021.

Ως διά μαγείας στις 24-6-2021 εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των μελών του ΔΣ πρόσκληση με θέμα την αναβολή των εκλογών με πρόσχημα την αίτηση στο παρά πέντε 10 σωματείων. Άραγε ποια είναι η αιτία αλλαγής της στάσης της ΕΠΣ Σερρών 6 ημέρες πριν τις εκλογές; Γιατί ζητά από τα σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου να καταθέσουν αίτηση για αναβολή των εκλογών; Μήπως το γεγονός ότι οι υποψηφιότητες που κατέθεσε η παράταξή μας είναι τέτοιες σε αριθμό που καταδεικνύουν μία σίγουρη νίκη για μας και η σημερινή διοίκηση προσπαθεί με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο να αναβάλει τις εκλογές;

Με βεβαιότητα η ως άνω στάση αποτελεί συμπεριφορά τουλάχιστον ανήθικη και ουσιαστικά αποδεικνύει τη σύγκρουση συμφερόντων, καθώς η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να χειραγωγήσει την εκλογική διαδικασία κατά το πως την συμφέρει. Είναι βέβαιο ότι η ως άνω συμπεριφορά αποτελεί από την πλευρά της σημερινής διοίκησης μία ξεκάθαρη υποβάθμιση του θεσμού της ενώσεως ποδοσφαιρικών σωματείων των Σερρών.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις εκλογές του σημαντικότερου θεσμού του σερραϊκού ποδοσφαίρου έχοντας ως μοναδικό σκοπό την παραμονή του στην καρέκλα.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια με γνώμονα το καλό των σωματείων του Νομού Σερρών και το καλό του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr