Στην αναπτυξιακή ομάδα του Πανσερραϊκού ο Παύλος Δημητρίου που επιστρέφει στα «Λιοντάρια»!

Στην αναπτυξιακή ομάδα του Πανσερραϊκού ο Παύλος Δημητρίου που επιστρέφει στα «Λιοντάρια»!

Μια σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα της περιοχής μας και πολύπειρος προπονητής πλέον, ο Παύλος Δήμητριου, επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Αυτή την φορά αναλαμβάνει την θέση του προπονητή της αναπτυξιακής ομάδας των «λιονταριών», που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινες» ακαδημίες, στελεχώνονται καθημερινά με τους καλύτερους του νομού Σερρών και αποδεικνύουν σε  γονείς και παιδιά, οτι αποτελούν μια απο τις καλύτερες επιλογές στον τομέα της εκμάθησης των βασικών στοιχείων του ποδοσφαίρου αλλά υπόσχονται και την ανέλιξη μέσα απο αγωνιστικά τμήματα, μέχρι το παιδί να φτάσει στο επαγγελματικό επίπεδο εάν το αξίζει.

Πλέον ο Πανσερραϊκός με δυο ομάδες υποδομής, την Β΄ Ομάδα με προπονητή τον Τάσο Δέντσα και την Αναπτυξιακή ομάδα με προπονητή τον Παυλο Δημητριού, συν τα κλιμάκια των μικρών παιδιών στις ακαδημίες, μπαίνει ξανά σε δυναμική τροχιά καλλιέργειας και ανάπτυξης των δικών του ποδοσφαιριστών, όπως συμβαίνει παντού στις σοβαρές επαγγελματικές ομάδες και οι ποδοσφαιριστές αποτελούν κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Παύλο Δημητρίου. Καλωσορίζουμε και πάλι στα «λιοντάρια» έναν γνήσιο Πανσερραϊκό, όπου με την εμπειρία και τις γνώσεις του, στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα καταφέρει να αναδείξει τα νεαρά ταλέντα της ομάδας μας. Ο κύριος Δημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο της αναπτυξιακής ομάδας του Πανσερραϊκού που θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr