Στα χρώματα των Ικάρων όσοι βρεθούν στο κλειστό την Κυριακή!

Στα χρώματα των Ικάρων όσοι βρεθούν στο κλειστό την Κυριακή!

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει, όσους βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό της Κοιλάδας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Ικάρων με την Καβάλα. Οι διοίκηση των «κυανοκίτρινων» έχει ετοιμάσει συλλεκτικά T-Shirt για τον «τελικό» με την Ένωση Καβάλας τα οποία και θα μοιράσει στους Σερραίους φιλάθλους.

Τα μπλουζάκια θα έχουν κίτρινο χρώμα και το ανανεωμένο λογότυπο των Ικάρων ενώ την επωνυμία έχει η εταιρεία Crossover που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στην μπασκετική ένδυση. Tα T-Shirt, θα μοιραστούν σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου, με την είσοδο τους στο γήπεδο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ίκαροι θα ντύσουν τους φιλάθλους τους στα χρώματα του συλλόγου, αφού είναι μια τακτική εμπνευσμένοι από τα playoffs του ΝΒΑ και οι Ίκαροι, τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών, όσο και σε επίπεδο αντρών την έχουν εφαρμόσει σε όλα τα μεγάλα events, που έχουν διοργανώσει με επιτυχία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr