Στα «λιοντάρια» μέχρι το 2022 ο Στέργιος Τσιμίκας!

Στα «λιοντάρια» μέχρι το 2022 ο Στέργιος Τσιμίκας!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε οτι ο Στέργιος Τσιμίκας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022!

Έτσι, λοιπόν, ο έμπειρος μέσος θα παραμείνει «λιοντάρι» και την επόμενη σεζόν στην SL2, κάτι που αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου και της ομάδας του.

Ο Τσιμίκας που είναι Πανσερραϊκός απο πάντα… επέστρεψε στην Σερραϊκή ομάδα πριν απο δυο χρόνια, για να την βοηθήσει στην άμεση επάνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες! Πράγμα που κατάφερε, αν και η περσινή…τρίμηνη σεζόν λόγω covid, τον ταλαιπώρησε με μικρο-τραυματισμούς. Με την κόκκινη φανέλα έχει 98 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ είναι ένας παίκτης που ζήτησε και ο νέος προπονητής Σαραγόσα, ώστε να παραμείνει στην ομάδα!

Μαζί με τον Ανάκογλου, μπορούν να συνθέσουν ένα δημιουργικό δίδυμο στα χαφ του Πανσερραϊκού τη νέα σεζόν και να δούμε, ξανά το ταλέντο των δυο παιδιών, που θα βοηθήσουν τα «λιοντάρια» στην SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Στέργιο Τσιμίκα. Το νέο συμβόλαιο του έμπειρου μέσου, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του Πανσερραϊκού παραμένει ο Στέργιος Τσιμίκας, που αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις, της μεσαίας γραμμής. Σερραίος στην καταγωγή και γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1994, ο Τσιμίκας είναι «Λιοντάρι» απο μικρό παιδί και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία, γεμάτη με επιτυχίες στον Πανσερραϊκό μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr