Στασιμότητα στον Πανσερραϊκό που περιμένει χρήματα!

Στασιμότητα στον Πανσερραϊκό που περιμένει χρήματα!

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη προπόνηση και τις πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών και ανανεώσεων, στον Πανσερραϊκό επικρατεί η απόλυτη στασιμότητα τόσο όσον αφορά την ενίσχυση όσο και στο θέμα της προετοιμασίας και ο λόγος είναι ένας και πολύ βασικός! Οι “κόκκινοι” είναι ακόμη στην αναμονή για κάποια χρήματα που περιμένουν, από αυτά που φερόταν πως έχει “εξασφαλίσει” ο νέος μεγαλομέτοχος Κωνσταντίνος Νικόλτσιος και μέχρι αυτά να φτάσουν στις Σέρρες… δεν κουνιέται φύλλο.

Όσες κινήσεις έγιναν ήταν χωρίς να δοθούν κάποια χρήματα και ενώ είχε διαρρεύσει από την ομάδα πως αυτή την εβδομάδα θα αναχωρούσε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας είτε στο Άγκιστρο, είτε στο Μπάνσκο, ωστόσο η έλλειψη ρευστού κρατάει αυτή την στιγμή τον Σάκη Αναστασιάδη και τους παίκτες του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σ στην Ομόνοια, εκεί όπου συνεχίζονται οι προπονήσεις.

Οι ημέρες βέβαια είναι ξεκάθαρο πως κυλούν κατά του Πανσερραϊκού, ο οποίος σε λιγότερο από ένα μήνα καλείται να δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη και μάλιστα υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα το Δημοτικό γήπεδο Σερρών να μην είναι έτοιμο να τον υποδεχθεί, καθώς η κωλυσιεργία του καλοκαιριού είχε φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε μία άσχημη κατάσταση και αυτή την στιγμή ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σερρών κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τον επαναφέρει, ενώ θα θα πρέπει να κλείσει και το θέμα της εκ νέου μίσθωσης του από την ΠΑΕ.

Τέλος όσον αφορά τον Λάντο Φουσού που δεν έχει ενταχθεί ακόμη στις προπονήσεις, το μήνυμα της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο. “Ή φέρνεις πρόταση και φεύγεις ή μένεις”, ωστόσο ο Γάλλος παραμένει στο Παρίσι και θα έρθει όταν οι “κόκκινοι” έχουν λύσει κάποια από τα προβλήματα που προέχουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr