Σταθερή αξία η “Ορθοπεταλιά” από τον Μαχητή Σερρών

Σταθερή αξία η "Ορθοπεταλιά" από τον Μαχητή ΣερρώνΤην περασμένη Κυριακή 22/04 στην πίστα ΚΑΡΤ, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά η «Ορθοπεταλιά» από τον ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ. Μια αγωνιστική εκδήλωση-γιορτή του ποδηλάτου αποκλειστικά για τους μικρούς αναβάτες. 

Φέτος το παρών έδωσαν 100 παιδιά (από τα νήπια μέχρι τις πρώτες τάξεις το γυμνασίου) από πολλές πόλεις της Ελλάδας (από Αθήνα, Λάρισα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη ως Δράμα και Κομοτηνή) χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες αλλά και σε αυτά με Αγωνιστικό Δελτίο και χωρίς. Η δράση και η αγωνία δέσποζε σε έναν αγώνα δρόμου τύπου σιρκουί με τα πλεονεκτήματα της πίστας να είναι πολλά. Η οπτική επαφή αγωνιζόμενων -θεατών σε όλο το μήκος της πίστας, η ασφάλεια μιας κλειστής διαδρομής και οι κλειστές στροφές ικανές να προσφέρουν θέαμα για τους τολμηρούς δικυκλιστές.

Οι δικοί μας αθλητές τερμάτισαν σε πολύ καλές θέσεις υποστηρίζοντας επάξια τον ρόλο τους ως οικοδεσπότες.

Αναλυτικότερα:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (3ος Μίνι-Μικρά), ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (9ος Μίνι-Μικρά), ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (12ος Μίνι-Μικρά), ΚΟΥΤΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ (13ος Μίνι-Μικρά), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (2ος Μίνι-Μεγάλα), ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ ΑΛΚΗΣ (8ος Μίνι-Μεγάλα), ΚΟΝΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ (9ος Μίνι-Μεγάλα), ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (2ος Open, Νήπια-2α), ΚΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (4ος Open, Νήπια-2α), ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΡΗΣ (5ος Open, Νήπια-2α) και ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (7ος Open, Νήπια-2α). 

Τελικά όλα πήγαν θαυμάσια, σε αυτό συνετέλεσαν ο πολύς καλός καιρός, οι μουσικές επιλογές του dj αλλά και η πληθώρα των περιπτέρων των χορηγών που προσέφεραν στους θεατές ποδηλατικά αξεσουάρ, παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, δροσιστικά σνακς, παγωτά, ενεργειακές μπάρες και δώρα στους νικητές της ημέρας.

Τέλος χωρίς την βοήθεια του ΔΣ του ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ , των εθελοντών, της ΛΑΜΣ αλλά και των χορηγών της Εκδήλωσης τίποτα δεν θα είχε γίνει γι’ αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε: Τα ζαχαροπλαστεία «ΒΑΣΑΚΗ», το ποδηλατικό κατάστημα «Το Πετάλι», την «ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ», το συνεργείο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, την «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ», τα φωτιστικά «ΑΦΟΙ ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗ», τις εκτυπώσεις «ΑΦΟΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ», την Μικροζυθοποίια «Βόρεια», την «Carbontech» του Νίκου Ιωάννου, το ποδηλατικό κατάστημα «ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ», την “Oriflame”, το κατάστημα “For You”, το γυμναστήριο «ΟΑΣΙΣ», τους φούρνους «ΓΑΤΙΔΗ», το κατάστημα ελαστικών «ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ», το «ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ», την αντιπροσωπεία της «SUZUKI» του ΧΡ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, το εστιατόριο-μπαρ “CITYZEN”, τον “ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ” και τις κατασκηνώσεις «ΤΖΙΩΝΗ».

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΑΪΛΙΑ!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr