Στάση στις Σέρρες πριν το Διεθνές Τουρνουά για την Μικτή Θράκης Γυναικών

Στάση στις Σέρρες πριν το Διεθνές Τουρνουά για την Μικτή Θράκης Γυναικών

Στάση στις Σέρρες έκανε η αποστολή της Μεικτής Θράκης και συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις NRG Sports Center προκειμένου να προπονηθεί ενόψει του Διεθνές Βαλκανικού Τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει.
Η αποστολή της Μεικτής γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του χώρου με το μέλος της Ε.Π.Σ.Σερρών Θόδωρο Πουρτουλίδη να προσφέρει το γεύμα στην αποστολή, στην οποία συμμετέχει και η τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής Στέλλα Μανιάκα!
Μάλιστα η Μεικτή ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων, Ολυμπιονίκη Τασκούδη Απόστολο, την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σ και την πρόεδρο της Πανσερραϊκής Χρύσα Πουλικίδου.
Δηλώσεις και της προπονήτριας, Βίκυ Περιβολοπούλου:
”Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα κορίτσια και για μένα προσωπικά η συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο τουρνουά. Η ομάδα από το 1ο βαλκανικό έχει κάποιες αλλαγές. Θα συμμετέχουν παίκτριες από Δράμα και ομάδες της Θεσσαλονίκης. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να δώσουμε στις παίκτριες να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα τουρνουά. Και βέβαια να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται για την διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ομάδα είναι νέα, κάποια κορίτσια δεν τα γνωρίζω καθόλου, θα πρέπει με μια προπόνηση να βγούνε συμπεράσματα. Αλλά αυτό δε θα σταματήσει την προσπάθεια να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Θέλουμε να δώσουμε διάρκεια σε αυτή την ομάδα και στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούμε πιο οργανωμένοι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και βέβαια την ευκαιρία στα κορίτσια να πάρουν μέρος σε Διεθνείς αγώνες.”

 

πηγή:womensports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr