Σπουδαίο διπλό με μεγάλη ανατροπή για την Α.Ε.Σ !

Σπουδαίο διπλό με μεγάλη ανατροπή για την Α.Ε.Σ !

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  64-66  Α.Ε.Σ

 

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά για την νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ, η οποία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε φαινομενικά χαμένο παιχνίδι στην δύσκολη έδρα της Προσοτσάνης. Οι παίχτες του Σταύρου Ιωσηφίδη κατάφεραν να επιστρέψουν από το -8 (64-56) στο 37′ και να πάρουν το ροζ φύλλο με εύστοχο δίποντο του Δημάδη στα 5” για την λήξη. Στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων, οι “μπλε” έκλεψαν την μπάλα και κάπως έτσι κατέκτησαν το δίποντο βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 3-7.

Σε ένα παιχνίδι, όπου η νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, έδειξε να μένει από δυνάμεις και λύσεις στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με σπουδαία αντεπίθεση, πέτυχε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο τρία λεπτά πριν.

Διαιτητές: Λαζαρίδης – Παναγιωτίδης

Δεκάλεπτα: 21-16, 34-30, 48-42, 64-66

Προσοτσάνη (Ασλαμαζίδης): Νυμφόπουλος 13 (2), Οικονόμου 4, Ασλαμαζίδης, Καρακασίδης 14 (2), Σωτήρη, Δημαρίδης, Πατένταλης 14, Βουβαλίδης 2, Δουλκέρογλου 3, Παπαδόπουλος 6, Ζαμπάς 8

Α.Ε.Σ (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 2, Δημάδης 17, Δούκας Β. 13 (1), Νικολαΐδης 11 (1), Ποργιόπουλος, Τσιάρας, Κοβανίδης, Γούνας 13, Δούκας Δ. 10.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr