Σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση στις Σέρρες με τις μασκοτ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας!

Σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση στις Σέρρες με τις μασκοτ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας!

Μια σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται αύριο στο κέντρο των Σερρών με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και του Δήμου Σερρών. Με αφορμή την έφηβη Σοφία απο την Ροδόπολη Σερρών και το μεταβολικό σύνδρομο που την ταλαιπωρεί και χρήζει άμεσα χειρουργικής αντιμετώπισης, οι διάσημες μασκοτ, σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας μας, θα βρεθούν στην Σερραϊκή παρέα για να βοηθήσουν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του κοριτσιού.

Αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου απο τις 11:00 στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή (σε περίπτωση βροχής θα λάβει χώρα στο φουαγιέ του Θεάτρου «Αστέρια») η μασκοτ του Πανσερραϊκου ο «Λεοντόκαρδος», υποδέχεται την μασκοτ του Ολυμπιακού τον «Θρυλέοντα», του Παναθηναϊκού τον «Πανάθα», του «ΠΑΟΚ» τον «Παοκαρα», του Άρη τον «Τίγρη», της Δόξας Δράμας τον «Μαυραετό» και του Προμηθέα Πατρών τον «Πρόμη» και την «Θέα» (ο «Χαγκα» της ΑΕΚ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την ομάδα δεν γινόταν να βρίσκεται στις Σέρρες), προκειμένου οι μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν απο κοντά τις αγαπημένες τους μασκοτ αλλά και να βοηθήσουν οικονομικά την σημαντική αυτή προσπάθεια υπέρ της μικρής Σοφίας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr