Σπορά & laser στα γήπεδα Σκουτάρεως και Επταμύλων

Σπορά & laser στα γήπεδα Σκουτάρεως και Επταμύλων

Τη δέσμευση προς τους τοπικούς παράγοντες Σκουτάρεως και Επταμύλων, πως θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή νέου χλοοτάπητα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, θέλει να τηρήσει ο ΟΠΑΚΠΑ και ο πρόεδρος του Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, για αυτό και οι εργασίες προχωρούν με καλούς ρυθμούς, αφού ξεπεράστηκαν και όποια άλλα προβλήματα έβαζαν εμπόδια και είχαν να κάνουν κυρίως με την χρηματοδότηση.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και αφού πρώτα είχε ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η α΄ φάση των εργασιών, έγινε ισοπέδωση με σύστημα laser και στην συνέχεια η σπορά και έτσι το μόνο που μένει είναι να έρθει ως σύμμαχος ο καιρός και ο χρόνος, προκειμένου με την απαραίτητη προσοχή που θα χρειάζεται, τα νέα γήπεδα να παραδοθούν σύντομα στις ομάδες.

Θυμίζουμε πως η ομάδα Πεπονιά/Σκούταρι αγωνίζεται αυτό το διάστημα στο γήπεδο της Πεπονιάς και αυτή των Επταμύλων στο γήπεδο της Οινούσας, ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο “σπίτι” τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr